Danmark er traditionelt blandt de lande i Europa, der plages mest af indbrudstyve. Det er politiets opgave at opklare dem, men det er vort eget ansvar at sørge for, at de ikke sker. Her er en skræddersyet alarmløsning en god vej at gå.

Tryghed Danmark er etableret som følge af den erkendelse – at alarmer skal tilpasses den enkelte husstand, hvis de skal være effektive. Vi vil hjælpe og rådgive dig ud fra dine behov og ønsker. Det er alarmen, der skal tilpasses dig – ikke omvendt.

Vi har fokus på den gode kundeservice, og for os betyder det også, at du opnår fuld forståelse og kendskab til din alarm-løsning. Din tryghed kan kun blive optimal, hvis du føler dig sikker på, hvordan din alarm virker – og hvordan du bruger den.

Tryghed Danmark har som den første alarm-udbyder valgt også at have fokus på, at du skal være tryg i dit digitale liv. Digitalt tyveri bliver stadigt mere nærværende, og derfor er det naturligt for os at have det med i vores standardpakke, så du trygt kan agere på internettet.