Vilkår for automatisk kortbetaling​

Automatisk Kortbetaling

Du kan vælge at betale din regning via Automatisk Kortbetaling. Kortbetaling tilmelder du dig via link på www.trygheddanmark.dk. Du kan tilmelde dig automatisk kortbetaling med VISA/Dankort, eller Visa elektron og betalingsmetoden er gratis.

Du kan altid ændre det tilknyttede betalingskort på www.trygheddanmark.dk eller kontakte os på mail på info@trygheddanmark.dk for andre betalingsmetoder. Aftalen er gældende til den opsiges af en af parterne jvf. handelsbetingelserne for Tryghed Danmark som kan findes på www.TryghedDanmark.dk.

Vi trækker automatisk vores tilgodehavende den sidste hverdag i hver måned fra den konto, dit betalingskort er tilknyttet. Du modtager kvittering på mail, når dette er sket. Ønsker du at gøre indsigelse imod eller afvise en fremtidig betaling, skal du kontakte vores kundeservice på 71 99 18 08.

Ved indsigelse senest den 22 i en given måned, kan vi nå at sætte betaling i bero indtil der er taget stilling til din indsigelse. Bemærk, at afvisning af en betaling ikke kan anses for en opsigelse af dit/dine abonnement(er). Så længe du er tilmeldt automatisk kortbetaling, vil dine kortoplysninger blive gemt hos betalingsformidleren Clearhouse eller den til enhver tid gældende betalingsformidler. Alle informationer sendes sikkert (SSL-krypteret), så uvedkommende har ingen mulighed for at få adgang til dine betalingsinformationer.

Vi gør opmærksom på, at hvis du ikke gennemfører din betaling via Automatisk kortbetaling, forbeholder Tryghed Danmark sig retten til at fremsende en regning pr. post og ændre betalingsfrekvens til helårlig betaling.​

Vi kører ikke før det virker

Serviceaftale på alle alarmsystemer

Samme kontaktperson i hele forløbet

Derfor stoler vores kunder på os

"God behagelig troværdig"

Fin dialog hvad der passer til mit behov hjælpsom Alamsentralen, selskabet er tilknyttet til, virker hurtige

Linda Friis

"Super service"

Super service , og produkter der bare virker !

​​

Carsten Ovesen

"Jeg er rigtig glad for jeg valgte det"

Jeg er rigtig glad for jeg valgte det, der er en rigtig god og hurtig service.​

Merete Jensen

"God service og god pris"

God oplevelse. Vi fik meget god hjælp fra dem. Man kan ringe døgnet rundt og de er altid hjælpsomme.​

Asger Sæmundsson

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål

Du kan kontakte vores kundeservice på +45 7199 1808, der er åben mandag og onsdag 9.00-16.00. Vi behandler alle mail-henvendelser inden for 24 timer.​


Vi ser frem til at høre fra dig.

​Skriv til os via formularen

Vi behandler alle mail-henvendelser inden for 24 timer.​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Oplysninger

Tryghed Danmark ApS

​CVR: 39922045

Gefionsvej 20, 3400 Hillerød
​Mail: info@trygheddanmark.dk​

Kundeservice

mandag til fredag 9.00-16.00.
Vi behandler alle mail-henvendelser inden for 24 timer.