Beskyt dit hjem, uden at sprænge budgettet

Tryghed Danmark logo ny version mørk

Om Tryghed Danmark

Indbrud er en plage for enhver, der bliver ramt. Heldigvis kan du selv gøre en del for, at den ikke rammer dig og din families privatliv. Alle undersøgelser viser, at selv i et indbrudsplaget land som Danmark, er en perfekt tilrettet alarmløsning det bedste værn mod de uvelkomne besøg.

Vores vision

Tryghed Danmark er funderet i netop den erkendelse. Vi ved, hvad der virker. Vi ved, hvad der virker bedst.

Vi hjælper og rådgiver dig ud fra lige præcis dine behov og ønsker. For os er det grundlæggende, at en alarm skal tilpasses dig og dit hjem – ikke omvendt. Derfor ligger vores fokus også på kundeservice.

Det er altafgørende, at du opnår fuld forståelse og kendskab til din alarm-løsning. Din tryghed kan kun blive optimal, hvis du føler dig sikker på, hvordan alarmen i det hele taget virker – og ikke mindst hvordan du anvender den.


Værdigrundlag

I Tryghed Danmark tager vi vort ansvar alvorligt. Når vi skal hjælpe dig med at sikre dit hjem, skal du kunne stole på, at vi gør det med ansvarlighed som vort primære fokus.

Vi arbejder for altid at kunne tilbyde produkter, der stiller vore kunder og deres hjem i bedst mulige sikkerhedsmæssige tilstand.

Det kan vi kun gøre, hvis vi hele tiden holder vore leverandører fast på at levere nytænkende og ikke mindst pålidelige produkter. Tryghed er et stort ansvar, vi hver dag arbejder for at leve op til.​​​

Alarmsystemer og overvågning behøver hverken være dyrt eller besværligt. Hos Tryghed Danmark vil vi gøre op med dyre løsninger og dårlig kundeservice.

Martin Teglbjærg, Direktør & Stifter.

Få personlig rådgivning med et uforpligtende alarmtjek

Udfyld formularen og vores rådgiver ringer dig op med et uforpligtende alarmtjek.